Salon diakoniapiiri

Sirkka Liikala, Meskaasentie 310

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Elisa Hautala.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kirkonkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla 19-21.

su 14.4.2019 klo 10.00 - ma 22.4.2019 klo 23.59

Jurvan kirkko, Kurikan kirkko, Jalasjärven kirkko

Pääsiäismunajahti Kurikan kirkoissa 14.-22.4.

Kurikan-, Jalasjärven- ja Jurvan kirkkoihin on piilotettu yllätyksen sisältäviä suklaisia ”Somemunia”.

Jurvan seurakuntatalo

Kirkkokahvit ja Seurat

Messun jälkeen lohikeittoa ja kirkkokahvit.
Seuroissa puhujina Hanna Tuura, Karoliina Virkamäki ja Jarkko Siekkinen

Kurikan kirkko