Luovan diakoniapiiri

Mirjami Rantamäki

Tervetuloa keskustelemaan, laulamaan ja yhdessä pohtimaan oman elämän ja toisista välittämisen kysymyksiä.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset (arvan hinta 1 €) ja illan kuluessa laulamme muutaman virren. Työntekijänä tästä piiristä vastaa Elisa Hautala.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Tervetuloa jokainen diakoniasta kiinnostunut mukaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kirkonkylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.

Yleensä kokoonnumme kerran kuussa illalla klo 18-20.

Kaisu ja Martti Kangas, Larvapäänkuja 79

Niemenkylän srk-piiri

Tervetuloa Niemenkylän seurakuntapiiriin!

Jurvan seurakuntatalo

Jurvan olopäivä

Tervetuloa seurakunnan ja SPR:n Olopäivään!

Sirpa Liisa Lammilla Viljatie 8 Kurikka

Kirkonkylän diakoniapiiri

Tervetuloa ensikertalaiset ja ennen mukana olleet diakoniapiiriin Kurikan kirkonkylälle!