Polven diakoniapiiri ja joulumyyjäiset

Seija ja Vilho Harjulla, Hakunintie 592

Tervetuloa diakoniapiiriin ja joulumyyjäisiin Harjulle!

Polven diakoniapiiri ja joulumyyjäiset pidetään tiistaina 21.11. klo 13 Seija ja Vilho Harjulla, Hakunintie 592. Mukana diakoniatyöntekijä Mervi Laasanen.

Joulumyyjäiset ovat huutokauppa-periaatteella, jolloin korkeimman tarjouksen tehnyt saa ostaa tavaran. Joulumyyjäisiin saa tuoda myytävää tavaraa.

Diakoniapiiri on kaikenikäisille avoin kokoontuminen, jossa pohdimme elämään kuuluvia asioita ja hiljennymme hetkeksi. Aloitamme kahvilla (vapaaehtoinen kahviraha), meillä on arpajaiset ja piirin kuluessa laulamme muutaman virren.

Mukana on sekä työikäisiä että eläkeläisiä. Otamme mielellämme kaikki uudet tulijat vastaan. Diakoniapiirin kautta pääset halutessasi mukaan diakoniakylätoimikuntaan, joka huolehtii mm. kylän vanhusten joulumuistamiset, syntymäpäivä- ja surukotitervehdykset, käy mm. laitosvierailuilla ja osallistuu talkootoimintaan.
Yleensä kokoontumisia on kerran kuussa.

Koskuen seurakuntakoti

Olopäivä Koskueella

Olopäivä Koskuella

Kurikan seurakuntakeskus

Nuorten miesten sähly

Nuorten miesten sähly keskiviikkoisin klo 19.

Jalasjärven seurakuntatalo

Omaishoitajien vertaistapaaminen