Tulilla: Kurpanvuori, Kalajainen

Tulilla: Kurpanvuori, Kalajainen

Kalajaisjärvi, Ilmajoki

Miehet kokoontuvat jälleen tulille, tällä kertaa Kurpanvuoren laavulle Kalajaisjärvelle. Kokoontuminen Kalajaisjärven leirikeskuksen (sen kunnan omistaman) parkkipaikalla klo 11.30, paluu samaan paikkaan noin kello 15. Käveltävä matka yhteensä noin 6,5 kilometriä.

Tämänkertainen reitti kulkee moottorikelkkauraa ja latupohjaa pitkin, eli umpihankikävelyä ei liene odotettavissa. Maasto ei ole kovinkaan haastava, mutta liukastahan tietysti voi olla, ja pakkasta. Omat eväät ja juomat mukaan. Hartaushetken laavulla johtaa Jarkko Siekkinen.

Yhteiskyydit lähtevät Jurvan kirkonmäeltä messun jälkeen noin kello 11.

Jurvan kappeliseurakunta

Aluekappalainen
Seurakuntatoimisto, Kauppatie 12
66300 Jurva

Miestyöstä vastaava pappi

Jyrän seurakuntakoti

Keskustan miesten raamattupiiri

Perinteinen Keskustan miesten raamattupiiri aloittaa syyskautensa. Tervetuloa!

Marmorintie 201

Tuiskulan miesten raamattupiiri

Perinteinen Tuiskulan miesten raamattupiiri aloittaa syyskautensa. Ensimmäinen kokoontuminen on Matti Kurjenluomalla Myllykylässä osoitteessa Marmorintie 201. Tervetuloa!