Tulilla: Kurpanvuori, Kalajainen

Tulilla: Kurpanvuori, Kalajainen

Kalajaisjärvi, Ilmajoki

Miehet kokoontuvat jälleen tulille, tällä kertaa Kurpanvuoren laavulle Kalajaisjärvelle. Kokoontuminen Kalajaisjärven leirikeskuksen (sen kunnan omistaman) parkkipaikalla klo 11.30, paluu samaan paikkaan noin kello 15. Käveltävä matka yhteensä noin 6,5 kilometriä.

Tämänkertainen reitti kulkee moottorikelkkauraa ja latupohjaa pitkin, eli umpihankikävelyä ei liene odotettavissa. Maasto ei ole kovinkaan haastava, mutta liukastahan tietysti voi olla, ja pakkasta. Omat eväät ja juomat mukaan. Hartaushetken laavulla johtaa Jarkko Siekkinen.

Yhteiskyydit lähtevät Jurvan kirkonmäeltä messun jälkeen noin kello 11.

Jurvan kappeliseurakunta

Aluekappalainen
Seurakuntatoimisto, Kauppatie 12
66300 Jurva

Miestyöstä vastaava pappi

Kesärannan leirikeskus

Miesten kesäilta Kesärannassa

Tervetuloa viettämään leppoisaa iltaa Kesärannan leirikeskukseen (Mustalammintie 730) yhdessäolon merkeissä.

Kurikan seurakuntakeskus

Miesten kuorolaulukoulu

Mies! Kiinnostaisiko kuorossa laulaminen, mutta et tiedä, tohditko mennä mukaan?

Kurikan seurakuntakeskus

Miesten kuorolaulukoulu